Zoekfilters

Auteur
Desiree Verkaar (4)
Djoni Makkink (4)
Anneke Bleeker (2)
» Toon alle opties (2)
Taal
Nederlands (21)
Verschijningsvorm
Hardcover (14)
Paperback (8)

Resultaten (22)

22,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Hoe bak ik brood

stapsgewijze recepten voor gistbroden, zuurdesembroden, sodabroden en zoetigheden

2013 || Hardcover || Emmanuel Hadjiandreou || Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is. Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood. Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maï...

31,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Groentebijbel, van aardappelpuree tot zuringsouffle

van aardappelpuree tot zuringsouffle

2022 || Hardcover || Mari Maris || Carrera culinair || met inkijkexemplaar

Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten.Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessa...

10,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Pastasalades

2022 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar

Lentepicknick, zomers barbecuefeest, herfstmaaltijd of decemberbuffet... pastasalades zijn het jaar rond een gegarandeerde hit. In dit boek vind je 35 verrassende varianten: origineel Italiaans of spannend Aziatisch, koud of lauwwarm, en met alle mogelijke pastasoorten. Plus een stap-voor-stap handleiding voor het perfect koken van de pasta en handige tips voor serveren en bewaren.

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Cheeseasily / druk 1

a practical guide for cheesemakers and cheese lovers

2013 || Hardcover || Jos van Riet || J.A.G. van Riet troubleshooter

By international standards, Cheeseasily is a unique book. Never was there a book detailing the history of cheese and the emergence of cheesemaking in history in such a colorful manner. Both cheese lovers and history buffs, not to mention cheesemakers, professional and amateur alike, will be absorbed in the author's tales of the wonderful and interesting history of cheesemaking. The author takes the reader on a journey to the countries surrounding the Mediterranean Sea and to west, central and...

24,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Pizza / druk 2

recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

Hardcover || Alba Pezone || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Pizza: de bijbel voor de lekkerste pizza's!De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.Ook jij kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza Margherita en pizza marinara maar ook bijzond...

50,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 48,44
+
Bestel

Over eten en koken

wetenschap en cultuur in de keuken

2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...

10,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Tapas en pincho's

2016 || Hardcover || Djoni Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar

Genieten van tapas en hun Noord-Spaanse broertje pinchos staat bijna gelijk aan genieten van het leven! Neem er net als de Spanjaarden alle tijd voor en zorg dat de basis goed is met mooie, verse ingrediënten. In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor hapjes uit verschillende delen van Spanje. Van gamba's pil-pil tot escabeche en van lamsworstjes met aioli tot patatas bravas.

20,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Gezonde taarten

cakes en koekjes

2013 || Hardcover || Asja Tsachigova e.a. || Levensstijl

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en lifestylecoach en ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond, zit strak en lekker in je vel en bereikt zonder moeite je ideale gewicht. En dat terwijl je lekker en gezond eet.

Gezond eten betekent niet dat je niets lekker...

17,22
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Alles wat u wilde weten over lamsvlees / druk 1

Paperback || Wouter Verbree || Brave New Books || met inkijkexemplaar

Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees en de verschillende kwaliteiten, die hoofdzakelijk door de verschillen in klimaat tot stand komt. Het Nederlandse lamsvlees van de waddeneilanden is het nummer één product vlees van de wereld. Ook zijn er recepten die op de Nederlandse smaak, maar vanuit de Islamistische achtergronden, qua smaak en beleving verwerkt worden. Als laatste vind u een deel uitleg specerijen en kruiden, wat uiteraard van groot belang ...

10,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

500 pastagerechten

Hardcover || Valentina Sforza || Veltman Uitgevers B.V.

Het enige pastaboek dat u ooit nodig zult hebben500 pastagerechten is een uitstekende nieuwe verzameling van recepten die met behulp van heldere aanwijzingen duidelijk maken hoe veelzijdig pasta is, van een traditionele spaghetti bolognese tot een avontuurlijkere linguine met inktvis. Dit handboek geeft koks van alle niveaus de kans om steeds opnieuw succesvolle gerechten te maken.- In de inleiding wordt de basis gelegd, met de geschiedenis van pasta, keukengerei, ingrediënten en de ideale c...