Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback (2)

Resultaten (3)

12,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Eetymologie

de oorsprong van gerechten en ingredienten

2008 || Paperback || J. Kahn || Van Dishoeck

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.

10,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

500 cocktails

2022 || Hardcover || W. Sweetser || Veltman Uitgevers B.V.

Dit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen tot het roeren, schudden en schenken ervan. Met dit boek wordt uw cocktail gegarandeerd een succes.De 500 cocktails, punches, hot toddy’s, sours, alcoholvrije cocktails en d...

19,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Chez L'Hirondelle

recepten en verhalen van een table d'hote

2008 || Paperback || H. Oosterveld || Van Reemst

Heleen Oosterveld runt in Frankrijk een eigen table d'hôte. Letterlijk betekent dit: 'de tafel van de gastheer'. De uitdrukking wordt gebruikt voor kleine eetgelegenheden op het platteland waar men kan aanschuiven en eet wat de pot schaft. Voor Heleen is het een manier om de overvloed aan verse producten van haar boerderij creatief te verwerken.

Ze bereidt er heerlijke gastenmaaltijden mee, die ze serveert in haar tot restaurantje omgebouwde veranda.

In dit kookboek gunt Heleen u een kijkje i...