Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (28)
Verschijningsjaar
2020 (4)
2022 (3)
2015 (2)
» Toon alle opties (4)

Resultaten (29)

25,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Kaneel & Kardemom

Joodse baktradities van New York tot Tel Aviv

Hardcover || Anne Shooter || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

'Kaneel & Kardemom' is een weerspiegeling van de Joodse bakcultuur: van familierecepten waarmee Anne Shooter in Groot-Brittannië is opgegroeid, Midden-Oosterse bakrecepten van haar Israëlische schoonfamilie en een keur aan verzamelde bakgerechten. Recepten uit de westerse wereld tot en met verrukkelijke gerechten die zijn oorsprong in het Midden-Oosten hebben.

Van tahin-honingkoekjes, Joods-Italiaanse pompoentaart, het Duitse Mandelbrot (amandelbrood) met pistache en cranberry's tot cheeseca...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Soep. Bouillon. Brood

120 (internationale) recepten voor soep

2022 || Hardcover || Rachel Allen || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als

opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor

elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend,

vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op.

Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot

minder bekende combinaties als soep van geroosterde

pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of

een gekoelde komkommersoep met dragon.

Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen.

Ook hoofdstukken als garnituur & bij...

32,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Slow

meer dan 140 recepten voor langzaamgegaard comfort food

2020 || Hardcover || Louise Franc || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur

daalt naar winters, is er geen betere plek binnenshuis

dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt

comfort food: rijk gevulde soepen, langzaamgegaard

vlees en gevogelte, curry’s, gegratineerde groenteschotels

en meer. Van het fornuis en uit de oven:

lekker koken en genieten.

Slow biedt de beste hartverwarmende recepten:

van dampende bonensoep en clam chowder, risotto

met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst

bereid tot en met spe...

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Pizza / druk 2

recepten van de beste Napolitaanse pizzabakkers

Hardcover || Alba Pezone || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Pizza: de bijbel voor de lekkerste pizza's!De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.Ook jij kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza Margherita en pizza marinara maar ook bijzond...

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Slow cooked

100 gerechten uit de oven, slowcooker en van het fornuis

Paperback || Olivia Andrews || Good Cook B.V.

In Slow cooked staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis

of in de oven. Elk recept geeft twee varianten in bereidingswijze: in de slowcooker en als alternatief op het fornuis of uit de oven. Hiermee is Slow cooked een zeer praktisch kookboek en geschikt voor iedereen, of je nu wel of niet in bezit bent van een slowcooker.

Maak een heerlijk geurende curry of langzaam gegaard buikspek in karamelsaus en een vijgen- hazelnootpudding met pure chocolade. Van soe...

12,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Salades

salades die je iedere dag wil eten

2020 || Hardcover || Ajda Mehmet || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Varieer eindeloos met salades: van licht lunchgerecht

tot bijgerecht of voedzame hoofdmaaltijd. Boordevol

sla, groenten, granen en peulvruchten. Aangevuld

met vlees, vis of kaas. Ajda Mehmet geeft 60 recepten

voor bijzondere en originele salades waar je nooit op

uitgekeken raakt.

Eet met de seizoenen mee en maak lentesalades met

asperges, doperwten, tuinboontjes of spinazie, of

zomersalades met steenfruit, tomaten en burrata.

Creëer vullende salades met stevige ingrediënten en

varieer met l...

6,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Tiramisu

verrassend anders

Hardcover || Corinne Jausserand || Good Cook B.V.

Je bent al helemaal weg van de originele tiramisu, die zo romig, vol en heerlijk is?

In dit boek vind je een schat aan variaties waar alle fijnproevers van zullen wegdromen!

Zoet of hartig, met koffie of met bosvruchten, als een roomtaart of als schwarzwalder ... Buon appetito!

9,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Mosselen

uit het atelier van Léon

Hardcover || Leon de Bruxelles || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet.

De klassieker onder de mosselgerechten, 'moules marinières', wordt bereid met gesmolten gezouten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen...

12,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Uit de oven

2019 || Hardcover || Ajda Mehmet || Good Cook B.V.

Een knapperig korstje, een luchtig brood, een

mals kippetje of geroosterde groenten: de oven is

bij uitstek geschikt om tal van gerechten geheel of

gedeeltelijk in te bereiden. Van ontbijt tot lunch en

avondeten tot zoet.

Uit de oven geeft veelzijdige en verrassende recepten,

voor zowel doordeweekse - als feestelijke maaltijden.

Start de dag met zachte eieren met limoenyoghurt

en pul-biberboter of granola met kokos en cacao.

Geniet van geroosterde pompoensoep, flatbreads of

cavolo nero chips....

40,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Een ode aan groenten

boordevol recepten, technieken & tips

2021 || Hardcover || Alice Zaslavsky || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren zijn veel groenten ook geschikt om te konfijten, schroeien, roosteren, frituren, stoven of karamelliseren.

Niet alleen het toepassen van diverse bereidingswijzen levert verrassende resultaten op, ook kennis over smaakcombinaties. Rode biet past perfect b...