Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (4)

Resultaten (5)

24,95
Leverbaar vanaf 24 april
+
Bestel

Makkelijk & Vers

Hét kookboek voor snelle maaltijden

2023 || Hardcover || Brenda Hoff || Edicola Culinair

Brenda Hoff laat zien dat het helemaal niet moeilijk of ingewikkeld is om een lekkere verse maaltijd binnen 30 minuten op tafel te zetten. Haar nieuwste kookboek staat vol met makkelijke maaltijden voor in je wekelijkse kookrepertoire.

Na het grote succes van Brenda’s in 2020 verschenen kookboek Makkelijk & Snel een zeer aantrekkelijke nieuwe titel waarmee je iedere dag een snelle, lekkere en zelf gekookte maaltijd op tafel zet. Zonder pakjes en zakjes, maar wel met lekker veel groenten.

De...

15,00
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Bunzlau

stoer en lekker koken voor familie en vrienden

Hardcover || Yo's Kitchen || Edicola Culinair || met inkijkexemplaar

Stoer en lekker koken voor familie en vrienden.

Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies.

Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten.

Een perfect kook-en beleefboek voor alle Bunzlau Castle liefhebbers en ook voor iedereen die houdt van gezellig tafelen met vrienden en familie, maar niet van eindeloos in de keuken staan.

29,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Selamat Makan

De Indonesische keuken

2024 || Hardcover || Wouter Rademakers || Edicola Culinair

800 recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Na de soevereiniteitsoverdracht van Indonesië keerden tienduizenden militairen terug naar Nederland. Zij hadden tijdens hun diensttijd in Indonesië heel wat lekkere gerechten leren kennen. Bij de terugkerende militairen waren uiteraard ook Indonesisch-Nederlandse personeelsleden van de Koninklijke Marine (KM), die de 'blauwe jongens' genoemd. Tegenwoordig wordt deze term nog steeds gebruikt. Bij de Koninklijke Marine wordt al sinds tient...

24,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

De smaken van Italië

Over streekproducten, specialiteiten en de Italiaanse cultuur

Paperback || Marie Florence van Es || Edicola Culinair || met inkijkexemplaar

Italianen zijn in staat om van weinig ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo’n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit.

Al die specialiteiten vormen het fundament van de rijke Italiaanse eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza.

Marie Florence van Es verdiept zich al jaren in de Italiaanse keuken. Voor dit boek verzamelde en beschreef ze tal van streekproducten, ingrediënten, lokale gerechten en bereidingswijzen. Het resultaat is...

32,50
Leverbaar vanaf 5 juni
met 5% korting 30,88
+
Bestel

Aroma

Van traditie tot fine-dining

2022 || Hardcover || Pasquale Carfora || Edicola Culinair

Aroma is het schitterende nieuwe boek van de Italiaanse chef Pasquale Carfore. Een ontdekkingsreis naar de oorsprong van zijn inspiratie die sinds kort zijn belichaming vindt in het gelijknamige restaurant in Vaassen, waar voorheen Jan-Jacob Boerma met zijn restaurant De Leest, goed voor maar liefst 3 Michelin sterren, te vinden was.

Pasquale groeide op aan de kust van Sabaudia in de regio Lazio, iets ten zuiden van Rome. Hij maakte al op vroeger leeftijd kennis met de typisch Zuid-Italiaans...