Zoekfilters

Auteur
Wendy Somers-van Gils (10)
Boek Cadeau (6)
Originele Cadeaus (3)
» Toon alle opties (3)
Verschijningsjaar
2022 (12)
2020 (5)
2023 (4)
» Toon alle opties (4)
Taal
Nederlands (40)
Verschijningsvorm
Paperback (38)
Hardcover (3)

Resultaten (41)

15,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Zomerse inspiratie

Receptenaccesoires

Paperback || Wendy Somers-van Gils || Brave New Books || met inkijkexemplaar

Het kookboek Zomerse inspiratie is een kookboek voor mee op vakantie. Lekker samen genieten aan de barbecue of een makkelijk te bereiden eenmansgerecht op de camping. In dit kookboek staan allemaal gerechten die hier speciaal voor zijn gemaakt. Zo wordt koken leuk en makkelijk tijdens de vakantie en kan je lekker genieten van de vrijheid, het lekkere eten en elkaar!

26,23
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Chefs in Antwerpen

2022 || Paperback || Koen Dhollander || Brave New Books

Chefs in Antwerpen is het vervolg op Antwerpen Boven, Ballet in Antwerpen en Bekend Antwerpen. Voor dit boek fotografeerde Koen Dhollander 30 chefs in Antwerpen die elk een eigen gerecht voorstellen. Van een chef die zijn broodje voorstelt tot een sterrenchef die zijn topgerecht voorstelt, van Vietnamees broodje of frietjes met stoofvlees tot… ?

Chefs in Antwerpen is een weerspiegeling van wat Antwerpen op culinair vlak te bieden heeft.

Per restaurant kan je telkens een zwartwit portretfoto...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Mijn Pompoen Recepten

met o.a. Roti-pompoen en pompoenpastei

2022 || Hardcover || Mari Marigeaux || Brave New Books

Mari Marigeaux beschrijft in dit boek smakelijke recepten die heel gemakkelijk zijn te maken.

Van Roti pompoen tot Pompoenpastei gerechten.

Deze allemaal in dit boek te vinden.

Het boek leest gemakkelijk en alles wordt overzichtelijk verteld.

Ook de smakelijke pompoenbaksels en sauzen.

Deze gerechten zijn over de hele wereld te maken omdat pompoen een groente is die in heel veel landen wordt gegeten.

Pompoen wordt wereldwijd als een lekkere en gezonde groente beschouwd.

Het is mede daaaro...

23,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Lekker zonder koemelk

koemelk- en lactosevrije gerechten

2019 || Paperback || Erica Schot - van den Assem || Brave New Books || met inkijkexemplaar

Heerlijke gerechten zonder koemelk en lactose, de recepten in dit kookboek laten zien dat iedereen lekker kan eten, ook met een koemelkallergie of lactose intolerantie. De foto's prikkelen je smaakpapillen en de tips bij de recepten geven ruimte voor eindeloze variatie.

Dit kookboek bevat basisrecepten voor pizza en pasta, soepen, ovengerechten, allerlei heerlijk gebak en verscheidene desserts waar je van kan genieten, met én zonder koemelkallergie.

15,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Met het bord op schoot

Receptenaccesoires

Paperback || Wendy Somers-van Gils || Brave New Books

Voor het komende jaar staan er weer veel sportevenementen op het programma. Zo is er het EK, de Tour de France en ook de Olympische spelen deze zomer en wat is er gezelliger om dit samen met vrienden en familie samen te beleven onder het genot van een hapje en een drankje, in dit kookboek staan lekkere gerechten die leuk zijn samen te maken en te nuttigen. Dit kan bij een gourmet of barbecue, maar ook heel goed aan tafel of met het bord op schoot! Ook wanneer je gezellig samen een film wilt k...

38,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

In de ban van de Pan 2

Een superfeestelijk kookboek voor de beginnende kok

Hardcover || Heidi Griffioen || Brave New Books || met inkijkexemplaar

'In de ban van de Pan.'

Een superfeestelijk kookboek voor de beginnende kok.

Na het uitbrengen van het eerste deel 'In de ban van de Pan,' is dit het vervolg met nog lekkerder en iets uitgebreidere receptjes. Hoe maak je bijvoorbeeld gevulde speculaas of een overheerlijke kersttulband? En hoe maak je de perfecte in wijn gestoofde stoofpeertjes?

Dit receptenboekje is gemaakt voor al diegenen met wat meer ervaring en die na het lezen van boek 1 toe zijn aan de iets moeilijker receptjes.

In bo...

18,49
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Mosterd / druk 1

zelf mosterd maken en koken met mosterd

Paperback || Erik Hermkens || Brave New Books

Mosterd: iedereen kent het. Maar hoe wordt mosterd gemaakt? Welke mosterdsoorten zijn er? Hoe is mosterd ontdekt? De antwoorden vindt u in dit boek. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf mosterd kunt maken. Voor een gemakkelijke start kunt u kiezen uit de vele voorbeeld recepten. Foto's maken alles duidelijk zodat u in een handomdraai een verrassende nieuwe mosterd op tafel kunt zetten!

20,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Koken voor mezelf

Recepten voor 1 persoon

Paperback || Dominique Lucquedey || Brave New Books

Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste problemen van de persoon alleen: gebrek aan inspiratie, verspilling, saaie restjes en portiegrootte.

In Koken voor mezelf staan lekker recepten voor een persoon.

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

OVER/DELIVER

The extra (s)mile in service...

Paperback || Tim Heiremans || Brave New Books

Welkom in het nobelste beroep ter wereld! In dit boek schrijft Tim Heiremans neer wat hij verstaat onder service geven. Of het nu in een sterrenzaak, een taverne of een dorpscafé is. Hij wil iedereen die werkt of gaat werken in de horeca, of erin geïnteresseerd is, een frisse kijk geven op service en zo een attitude en mentaliteitsverandering teweegbrengen in de duizenden fantastische horecazaken die ons land rijk is. Door tal van praktische anekdotes en voorbeelden herkent zowel de gast al...

19,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Sambal with a Moluccan Twist

Exploring the Fiery Heart of Moluccan Cuisine

2023 || Paperback || Ramona Francina || Brave New Books

10/16/2023 thrilled to announce the release of "Sambal with a Moluccan Twist," My English edition of a culinary masterpiece authored by Ramona Francina. This book takes readers on a flavorful journey into the world of sambal, where spice and passion converge.

Immerse yourself in the enchanting flavors of Moluccan cuisine and explore the secret recipes, family heirlooms passed down through generations, and personal narratives by the author. Ramona Francina, a passionate Moluccan writer, breat...