Zoekfilters

Verschijningsjaar
2020 (2)

Resultaten (3)

28,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Brood 2

met zuurdesem of gist uit eigen oven

Hardcover || Levine van Doorne || Forte culinair || met inkijkexemplaar

‘Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.’

Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk. Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Lev...

23,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 22,79
+
Bestel

Broodjes

zoet & hartig

Hardcover || Levine van Doorne || Forte culinair || met inkijkexemplaar

De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook en nog veel meer heerlijks.

In het hoofdstuk Lunchbroodjes vind je recepten voor iets grote...

25,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 24,69
+
Bestel

Sodabrood uit eigen oven

makkelijk en snel

2020 || Hardcover || Levine van Doorne e.a. || Forte culinair || met inkijkexemplaar

Sodabread: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker!

Voor haar vierde boek gaat Levine een samenwerking aan met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt.In dit boek laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood: brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor, ook in dit boek, karnemelk gebruikt. Maar baksoda werkt ook prima ...